ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΕΩΡΓΙΟY Ν. ΛΑΜΠΑΔΑΚΗ

Lawyer Rhodes Greece

Ο Γεώργιος Λαμπαδάκης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Σεπτεμβρίου του 1979. Αποφοίτησε το έτος 1997 από το Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου.

Από το 2003 είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συμμετείχε κατά το τέταρτο έτος της φοίτησής του στο γνωστό εργαστήριο-σεμινάριο "Ποινική Δίκη" που διοργάνωνε κάθε χρόνο ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών.

Το 2004 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης (Heidelberg) στη Γερμανία. Απονεμήθηκε ο τίτλος Magister Legum (LL.M.). Η μεταπτυχιακή του διατριβή είχε θέμα: "Η εφαρμογή των περιορισμών ιδιαίτερης σοβαρότητας του Κανονισμού περί ομαδικής απαλλαγής των καθέτων συμφωνιών στις συμφωνίες Δικαιόχρησης και η μεταχείρισή τους σύμφωνα με το γερμανικό και το ελληνικό δίκαιο". Το μεταπτυχιακό έχει αναγνωριστεί από το ΔΟΑΤΑΠ.

Το 2014 ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης "Diploma In Negotiations" ("Διπλωμα στις Διαπραγματεύσεις") του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝ.ΔΙ.Ε.). Είναι, επίσης, μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Είναι άριστος γνώστης της γερμανικής και της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος διπλώματος πληροφορικής (ECDL).

Στις 2 Ιουλίου 2005 έδωσε τον καθιερωμένο όρκο ως Δικηγόρος εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και από τότε ασκεί ενεργά τη μαχόμενη δικηγορία διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στη Ρόδο. Από τον Αύγουστο του 2013 έχει προαχθεί σε Δικηγόρο Παρ' Αρείω Πάγω. Οι τομείς ενασχόλησής του αναφέρονται αναλυτικά στην καρτέλα με τον τίτλο "Τομείς Δραστηριότητας".